Zwembaden aanleggen in Limburg - AST Zwembaden

Ga naar de inhoud

Een hedendaags zwembad duurzaam bouwen

Elk zwembad is een project op maat
Zwembaden, van prefab foliebaden op of in de grond, prefab polyesterbaden tot bouwkundige folie- en betegelde zwembaden. Zowel buiten- als binnenbaden, deze laatste worden voorzien van een lucht-behandeling waarvoor A.S.T.- Zwembaden uit Limburg steeds een aangepaste berekening maakt. Als specialist in bouwkundig gemetste baden heeft A.S.T. Zwembaden voor elke klant een gepersonaliseerde oplossing in huis. Alles is mogelijk. Elk zwembad is een maatproject en wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt.  

Van grondwerken tot zwembad
Alle mogelijke werkzaamheden om en rond het zwembad kunnen door ons worden uitgevoerd of gecoördineerd. Zo kan alles in een totaalpakket met één aanspreekpunt aangeboden worden.

Zwembaden aanleggen in Limburg - A.S.T. Zwembaden bvba
Gouden medaille winnaar zwembadbouw 2013/2014
Beste afwerking met oog voor detail
In de wedstrijd die de ‘Belgian Swimming Pool Association’ en het tijdschrift ‘Zwembadenplus’ organiseerde, won A.S.T. Zwembaden uit Limburg in de categorie tot 35.000 euro. Van de 150 deelnemende zwembadbouwers bekroonde de jury hun project als het mooist en vooral ook het best afgewerkt.

Geen onderhoud
En het onderhoud achteraf? Dat is er niet! Een robot staat in voor het poetswerk en ook de kwaliteit van het zwemwater wordt automatisch geregeld. Tijd voor een frisse duik?

Zwembad zelf bouwen
Wilt u graag zelf uw eigen zwembad bouwen of bepaalde werken uitvoeren? Ook zelfbouwers worden door a.s.t. zwembaden geheel bijgestaan met technische tekeningen en de nodige uitleg. Contacteer ons voor meer inormatie!Bekroonde Zwembadbouwer
a.s.t. zwembaden is uw specialist in bouwkundige zwembaden

  


Terug naar de inhoud