Zwembaden bouwen in Limburg - AST Zwembaden

Ga naar de inhoud

Eigen Zwembad Laten Bouwen? Energiezuinig én Betaalbaar!

a.s.t. zwembaden is de specialist in bouwkundige zwembaden. Zaakvoerder Bart van den Heuvel heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Het bedrijf in Limburg won de gouden medaille op de wedstrijd van de ‘Belgian Swimming Pool Association’ voor het mooiste ontwerp met de beste afwerking.

Onderhoudsvriendelijk en Energiezuinig
Onze zwembaden zijn onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. De chloor- en pH-waarden worden automatisch geregeld. En een robot doet het poetswerk! Met een goed filtersysteem en een goede afdekking heb je per week slechts een kwartier werk met het onderhoud.

Duidelijke en Betaalbare Prijs
De prijs ligt tussen 35.000 en 55.000 euro. Alles inbegrepen. En u hebt dan een uniek en kwaliteitsvol zwembad. Het is bij ons een bewuste keuze om geen groot aantal zwembaden te verkopen maar de tijd te nemen om een project tot in de perfectie af te werken. Daarom denkt Bart onder meer ook mee in de heraanleg van de tuin na de zwembadwerken.

Vrijblijvende informatie
Heeft u een vraag of wenst u bijkomende informatie? Vul onderstaand formulier in of contacteer Bart van den Heuvel telefonisch tijdens de kantooruren.

zwembad bouwen in limburg - A.S.T. Zwembaden bvba
Zwembad bouwen in Limburg
Contactformulier


a.s.t. zwembaden bvba
T 011 64 42 61
M 0476 89 87 99

Bezoek onze toonzaal
Waterrijtstraat 17b
3900 Overpelt

Openingsuren
Di & Do: 18u00 - 21u00
Za: 09u00 - 17u00 (nov - jan: za enkel op afspraak)


Bekroonde Zwembadbouwer
a.s.t. zwembaden is uw specialist in bouwkundige zwembaden

  


Terug naar de inhoud